Skicka blommor till Haiti

Längre ned på den här sidan hittar du rekommenderade blombud som skickar blommor. Så vill du skicka blommor till Haiti med blombud så hoppas vi denna sida kan vara till hjälp.

Att hitta ett blombud som skickar blommor kan ibland vara svårt. Och speciellt att hitta ett blombud som faktiskt är bra och håller vad de lovar. Vi har därför gått igenom blombuden och valt att lyfta fram bra blombud som bör kunna leverera till Haiti.

Det fungerar som så att du väljer ett blombud. Vårt tips är att jämföra flera av de för att hitta just den blombukett som tilltalar dig mest. När du sedan valt blombuketten så går du till kassan och fyller i mottagarens uppgifter, hur blombuketten skall levereras samt anger en ev. hälsning. Det kan vara bra att dubbelkolla så ditt valda blombud kan skicka blommor till Haiti, om inte så märker du det i kassan.

De flesta av blombuden kan leverera inom hela Sverige dock, likaså till utlandet. Vanligtvis så plockas blommorna ihop av en florist som finns i närheten av där blommorna sedan skall levereras. På så vis hålls blommorna fräscha och fina vid leverans.

Tänk på att leveranstiderna nedanför är de bästa. Skickar du till en ö eller utlandet så kan andra leveranstider gälla. Du ser de då klart och tydligt i kassan hos blombudet du valt. Vid större dagar som alla hjärtans dag kan det även vara bra att beställa tidigt för att inte riskera att blombuden är helt uppbokade.

Rekommenderade blombud till utlandet och möjligen Haiti

Plats 1

Vårt betyg: 9/10

Interflora är en stor och känd aktör och man erbjuder blommor till utlandet i stor utsträckning.

Leverans från 99kr

Plats 2

Vårt betyg: 8/10

Euroflorist är en stor aktör i Europa. Utbudet är stort och man levererar även till utlandet.

Leverans från 99kr