Skicka blommor till dejt

Har man varit på ett par dejter och vill vissa sin uppskattning så kan man skicka blommor eller ännu bättre ge ett par personligen. Det kan vara frestande att skicka ett par röda rosor och beroende på situationen så kan det säkert vara rätt.

Men är man lite osäker och man kanske bara dejtat runt fem-tio gånger så kan det även vara en bra idé att skicka en enklare blombukett som inte är lika laddad som ett par röda rosor. Oavsett så lär din dejt uppskatta blommor med ett blombud om ni båda fattat tycke för varandra. Dels då det blir en trevlig överraskning att få blommor men även för att du visar på att du faktiskt uppskattar och gillar din dejt.

Så fundera på vad som känns rätt för dig och har du möjlighet så är det kanske faktiskt bättre att leverera blommorna personligen. Men är du på en resa eller helt enkelt inte har möjlighet att se din dejt på ett tag så rekommenderar vi starkt att anlita ett blombud.

Här nedan hittar du blombud som levererar inom Sverige. Jämför gärna blombuketter från de olika då de helt enkelt skiljer sig.

Rekommenderade blombud

Plats 1

Vårt betyg: 8/10

Interflora är en stor och känd aktör i Sverige för sina blommogram. Utbudet är stort och fräscht.

Beställ innan kl 13 (må-fr) eller innan kl 11 (lö) för möjlighet till leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Plats 2

Vårt betyg: 8/10

Euroflorist är en stor aktör i Europa. Utbudet är stort och man har en färskhetsgaranti på blommorna.

Beställ före kl 12 (må-fr) eller kl 11 (lö) för möjlighet att få leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Och lite andra tips...

Plats 1

Att ge bort en upplevelse är ofta väldigt uppskattat och därför en god idé. Fördelen är även att man kan få ett digitalt gåvobevis direkt. Så perfekt ifall man är sent ute.

Från 149kr

Plats 2

En present med gravyr kan vara en riktig fin och personlig present att komplettera med. Välj mellan kända och fina produkter och lägg till en egen gravyr.

Frakt från 49kr

Plats 3

Ost är väldigt uppskattat av många, vad många inte vet att man kan beställa det direkt hem till dörren och därmed är det en riktigt fin och lite annorlunda present.

Leverans från 69kr