Skicka blommor till arbetsplats

Om någon gjort något bra så är det alltid väldigt uppskattat med blommor med ett blombud direkt till ens arbetsplats. Lika så kanske man vet att älsklingen sliter med något jobbigt och därför får jobba riktigt långa dagar, då kan även blommor vara väldigt uppskattat för att visa sin medkänsla.

I Sverige är det inte allt för vanligt att man skickar blommor till arbetsplatsen, detta tycks dock vara vanligare utomlands och är faktiskt ingen dålig ide. Att skicka en blombukett är ofta inte heller så svårt. Man adresserar det till företagsadressen och därefter kan man vill i mottagarperson genom att skriva ”ATT: Förnamn Efternamn”. Vissa sidor har speciella fält för detta när man fyller i, men annars fungerar generellt att skriva under företagsnamnet.

Vi har nedanför listat leverantörer som du kan använda för att beställa blombuketter hos. De har något olika utbud av blombuketter, blommor och tillbehör. Så jämför gärna de olika leverantörerna för att hitta den finaste blombuketten.

Rekommenderade blombud

Plats 1

Vårt betyg: 8/10

Interflora är en stor och känd aktör i Sverige för sina blommogram. Utbudet är stort och fräscht.

Beställ innan kl 13 (må-fr) eller innan kl 11 (lö) för möjlighet till leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Plats 2

Vårt betyg: 8/10

Euroflorist är en stor aktör i Europa. Utbudet är stort och man har en färskhetsgaranti på blommorna.

Beställ före kl 12 (må-fr) eller kl 11 (lö) för möjlighet att få leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Och lite andra tips...

Plats 1

Att ge bort en upplevelse är ofta väldigt uppskattat och därför en god idé. Fördelen är även att man kan få ett digitalt gåvobevis direkt. Så perfekt ifall man är sent ute.

Från 149kr

Plats 2

En present med gravyr kan vara en riktig fin och personlig present att komplettera med. Välj mellan kända och fina produkter och lägg till en egen gravyr.

Frakt från 49kr

Plats 3

Ost är väldigt uppskattat av många, vad många inte vet att man kan beställa det direkt hem till dörren och därmed är det en riktigt fin och lite annorlunda present.

Leverans från 69kr