Skicka blommor till anhörig

På den här sidan hjälper vi dig i rätt riktning när du vill skicka blommor till en anhörig med ett blombud. Det vanliga är att du vill skicka en kondoleansbukett eller kondoleansblommor till de anhöriga.

För att göra det lättare så hittar du blombud som just levererar kondoleansbuketter och kondoleansblommor här nedanför.

I stora drag så fungerar det som så att du väljer en passande kondoleansbukett och därefter kan du ha med en hälsning till de anhöriga.

Sist men inte minst så fyller du i dina uppgifter och mottagarens uppgifter och därefter betalar. Blombudet ser sedan till att leverera dina blommor. Dessa kan du välja t.ex. att skicka till en begravning ifall du själv inte kan deltaga av någon anledning.

Om begravningen är utomlands så går även det bra att skicka blommor då våra rekommenderade blombud även erbjuder detta till utlandet.

Rekommenderade blombud

Plats 1

Vårt betyg: 8/10

Interflora är en stor och känd aktör i Sverige för sina blommogram. Utbudet är stort och fräscht.

Beställ innan kl 13 (må-fr) eller innan kl 11 (lö) för möjlighet till leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Plats 2

Vårt betyg: 8/10

Euroflorist är en stor aktör i Europa. Utbudet är stort och man har en färskhetsgaranti på blommorna.

Beställ före kl 12 (må-fr) eller kl 11 (lö) för möjlighet att få leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Och lite andra tips...

Plats 1

Att ge bort en upplevelse är ofta väldigt uppskattat och därför en god idé. Fördelen är även att man kan få ett digitalt gåvobevis direkt. Så perfekt ifall man är sent ute.

Från 149kr

Plats 2

En present med gravyr kan vara en riktig fin och personlig present att komplettera med. Välj mellan kända och fina produkter och lägg till en egen gravyr.

Frakt från 49kr

Plats 3

Ost är väldigt uppskattat av många, vad många inte vet att man kan beställa det direkt hem till dörren och därmed är det en riktigt fin och lite annorlunda present.

Leverans från 69kr