Skicka blommor på alla hjärtans dag

En väldigt fin gest är att uppvakta någon man gillar genom att på dagen skicka att blombud. Tyvärr är det få som gör detta, kanske för att man inte tänker på det eller för att man inte känner till att det faktiskt går att skicka blombud till arbetsplatser i de allra flesta fallen. Så vill du vara romantisk, varför inte beställa ett par blommor till din älsklings arbetsplats?

Nedanför har vi samlat bra blombud i Sverige. Jämför gärna de och hitta en blombukett som du tror din partner hade gillat. Och varför inte lägga till lite choklad eller en trisslott?

Vad du en väljer så tror vi din älskling kommer att uppskatta det mycket. Genom att skicka blommor via bud så uppnår du ju två effekter. Dels att det blir en rejäl överraskning förhoppningvis men även din partner känner sig väldigt uppskattad och förstår att du tänker på henne/honom.

Tänk på att det vid alla hjärtans dag skickas väldigt mycket blommor och blombud kan få slut på sina tider. Därför är vårt råd att du beställer i god tid så din blombukett helt säkert hinner levereras på alla hjärtans dag. När du beställer så får du generellt sätt välja när blommorna skall levereras.

Rekommenderade blombud

Plats 1

Vårt betyg: 8/10

Interflora är en stor och känd aktör i Sverige för sina blommogram. Utbudet är stort och fräscht.

Beställ innan kl 13 (må-fr) eller innan kl 11 (lö) för möjlighet till leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Plats 2

Vårt betyg: 8/10

Euroflorist är en stor aktör i Europa. Utbudet är stort och man har en färskhetsgaranti på blommorna.

Beställ före kl 12 (må-fr) eller kl 11 (lö) för möjlighet att få leverans samma dag.

Leverans från 99kr

Och lite andra tips...

Plats 1

Att ge bort en upplevelse är ofta väldigt uppskattat och därför en god idé. Fördelen är även att man kan få ett digitalt gåvobevis direkt. Så perfekt ifall man är sent ute.

Från 149kr

Plats 2

En present med gravyr kan vara en riktig fin och personlig present att komplettera med. Välj mellan kända och fina produkter och lägg till en egen gravyr.

Frakt från 49kr

Plats 3

Ost är väldigt uppskattat av många, vad många inte vet att man kan beställa det direkt hem till dörren och därmed är det en riktigt fin och lite annorlunda present.

Leverans från 69kr