Skicka blommor till Portugal med blombud

Vill du skicka blommor till Portugal? Att skicka blommor till Portugal är ett utmärkt sätt att visa kärlek och uppskattning till nära och kära som bor där. Det finns många fördelar med att skicka blombud till Portugal jämfört med att skicka blommor direkt till mottagaren. Med en leverans samma dag kan man vara säker på att blommorna kommer att vara fräscha och vackra när de levereras hem till dörren.

Att skicka blommor till Portugal via ett bra floristnätverk som Interflora eller Euroflorist gör det enkelt att hitta lokala florister som kan leverera buketter av hög kvalitet till de flesta länder i världen. Det är alltid bra att välja en professionell florist som skickar blommor till Portugal.

Skicka blommor till utlandet med blombud

Val av blommor

När man ska skicka blommor utomlands är det viktigt att välja rätt blommor för mottagaren. Populära blommor att skicka till Portugal är t.ex. rosor, liljor, nejlikor och tulpaner.

En annan aspekt att ta hänsyn till är vad mottagaren gillar och vad som passar till tillfället såsom om det är en födelsedag, hjärtans dag eller någon annan speciell händelse. Det går också att välja en bukett med olika färger och typer av blommor såsom en bukett med rosor, liljor och nejlikor. Det är alltid bra att välja en bukett med olika färger och former för att skapa en mer livfull och färgstark bukett.

Att välja rätt blommor för mottagaren är viktigt för att visa att man har tänkt på dem och att man har valt blommorna med omsorg. Därför är det alltid bra att se på rekommendationer från florister som Interflora eller Euroflorist för att hitta den perfekta bukettet att skicka till Portugal.

Leveransalternativ

En populär metod för att skicka blomsterbud till Portugal är att använda sig av ett nätverk av florister som samarbetar för att leverera blommor inom hela Sverige men även till andra länder. Svenska Interflora och Euroflorist är exempel på sådana nätverk och erbjuder leverans av blommor till många olika länder.

När man beställer blommor via dessa nätverk så skickas beställningen till en lokal florist i Portugal som i sin tur sedan levererar blommorna direkt till mottagarens hem eller kontor. Detta ger en säker och pålitlig leverans och man kan vara säker på att blommorna kommer fram hela och i bra skick.

Så oavsett om du vill skicka blommor till Portugal för hjärtans dag, födelsedag eller en annan speciell händelse så kan du vara säker att blommorna kommer fram i tid.

Så här går leverans till med ett blombud till Portugal

Beställ

Först och främst gör man en beställning av det blombud man önskar. Detta kan göras online hos Interflora och Euroflorist och du väljer då en blombukett, leveransdatum och lägger till en hälsning om du vill.

Betala

När beställningen är gjord så behöver du betala för att slutföra den. Detta kan du göra med betalkort, Swish eller via faktura.

Din bukett blommor levereras

Efter det att betalningen är gjord så skickar floristen ut blombudet till den adress i Portugal som man angivit på den leveransdag man valt.

Frågor och svar om att skicka blommor till Portugal

Vad kostar det att skicka blommor till Portugal?

Priserna för att skicka blommor till Portugal varierar beroende på flera faktorer som typ av blommor, storlek på bukett och leveransmetod. Generellt sett kan man förvänta sig att det kostar lite mer att skicka blommor till Portugal jämfört med att skicka blommor inom Sverige. Du kan hitta priser hos Interflora och Euroflorist.

Kan florister i Sverige leverera blommor till Portugal?

Ja, det går absolut att skicka blommor från florister i Sverige till Portugal. Många florister i Sverige har ett nätverk av leveranspartners i Portugal som kan leverera blommorna direkt till mottagarens hem eller kontor.

Är det säkert att beställa blommor till Portugal?

Ja, det är säkert att beställa blommor till Portugal. Det är viktigt att välja en pålitlig och erfaren florist som har ett brett utbud av blombud och kan leverera till den plats i Portugal där man önskar skicka blommorna. Det kan också vara bra att välja en florist som erbjuder leverans samma dag för de som behöver skicka blommor i sista minuten.

Vilka är de bästa blombuden när man skall skicka blommor till Portugal?

Ett av de mest välkända och pålitliga nätverken för blombud är Interflora och Euroflorist. Båda erbjuder ett brett utbud av buketter och blommor och har ett stort nätverk av lokala florister i både Sverige och utlandet. Dessa företag erbjuder leverans direkt till mottagarens dörr och har även ett bra rykte när det kommer till kvalité och att leverera i tid.

Rekommenderade blombud till utlandet och möjligen Portugal

Plats 1

Vårt betyg: 9/10

Interflora är en stor och känd aktör och man erbjuder blommor till utlandet i stor utsträckning.

Leverans från 99kr

Plats 2

Vårt betyg: 8/10

Euroflorist är en stor aktör i Europa. Utbudet är stort och man levererar även till utlandet.

Leverans från 99kr